Tidigare alster från i höstas! 

Hej på er här på bloggen! Jag som startar den här bloggen heter Amanda och är helt galen i textila material. Jag gillar att hålla på med olika tekniker och för det mesta med garn. Jag är helt enkelt en periodare, just nu är det funktionalitet och virkning som gäller.
På något konstigt sätt har jag inte så länge sett mig som en person som är händig när det kommer till textila material trots att jag hållet på med det så länge jag kan minnas, när jag var mindre minns jag att jag brukade virka, mest för virkandes skull, jag gillade bara att se någonting växa ur mina händer och att titta/ känna på garnet. Sedan minns jag även att jag brukade knyta armband, sy pennfodral och annat. Så här är jag nu, 24 år gammal och har precis insett att jag tycker det är kul med textil.

Som sagt är jag inne i en Virk- period och det är funktionalitet som gäller, så jag har virkat foder till en liten väska, virkat in sladden till en lampa och även en lampa mm. Jag vill gärna lära mig att sticka, men jag har länge haft en rädsla för stickning, jag vet inte vad den egentligen grundar sig i, men det känns knöligare och svårare än med virkning. Så vi får väl se om det där med stickning händer eller inte 😉 jag är i vilket fall som helst nöjd med att ha tagit steget att skapa en blogg för att dokumentera vad jag skapar och för att kunna dela med mig, och förhoppningsvis lära mig mycket.

Ha det fint!

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s