Förbereder det första stickade projektet!

Det gick väldigt snabbt att skaffa mig mod till att försöka mig på att sticka, det måste vara bloggens kraft! Jag har nämligen redan börjat planera mitt allra första stickade projekt!!

Det kommer vara mitt svåraste projekt hittills, och kanske tar jag mig vatten över huvudet, men jag vill i alla fall prova göra ett par benvärmare med mönster. Jag har köpt mig en fin stickbok där jag hittade det här mönstret, så vi får väl se.

Boken kommer jag visa senare tillsammans med alla mina andra handarbetar-böcker.

Det är ett jätte fint ullgarn som finns i flera olika färger! Det är ganska tunt, jag tänker försöka mig på att sticka med dubbel tråd. Efter jag stickat lite med garnet kommer jag skriva mer om det, för just nu kan jag egentligen bara säga att jag tycker det är väldigt fint.

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s