Veckans inspiration!Jag blir extremt inspirerad av denna bild eftersom en får se en stor del av kedjan, fibrerna är handfärgade, det är handspunnet och grädden på moset är de fantastiska ”stygnen” de har jag nog aldrig sett förut. Så fantastiskt, det skulle jag verkligen vilja använda mig utav! Jätte fint mönster på denna tubsjalen, det ser dock ut som att det är ett lite speciellt stygn på innsidan? Det kanske till och med är enkelt att göra? Jag som är lite mer av en virkare har svårt att avgöra… Men fin är den!! 

De två sista bilderna talar för sig själva! Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s