Benvärmare arbetet tog en oväntad vändning.

jag var sååå taggad när jag startade, valde fint garn och ett mönster som är superfint! Men, det kändes inte helt 100 när jag väl var igång, om jag skall sticka får mitt första arbete vara enkelt- enfärgat och simpelt. 

Såhär längt kom jag innan jag la ner.Nu har jag börjat på ny kula och virkar en sjal i stället! Såhär långt kom jag i kväll!

Det här är jag taggad på- det är ju trots allt det som är meningen!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s