Utflykt till Borås!Vi började dagen igår på textilmuseet i Borås! Det fanns många extremt vackra och häftiga verk, här har vi ett av dom. Jag hade otroligt ont i huvudet, så jag glömde ta bilder på fler och de bilder jag tog är rätt brustfälliga…. MEN en ser vad de skall föreställa i alla fall!;) 

Det är gjort av tunna ståltrådar, det blir så häftigt tredimensionellt! Och hur är stenarna gjorda?! De är tajt gjorda, en får inte in ett finger någonstans… Otroligt häftigt! 

Jag fick med lite garn hem! Det fanns så otroligt mycket, och jag hade svårt att bestämma mig, men det blev detta tvåtråduga ullgarn. Och detta garn fick följa med hem, ett lingarn! Jag har aldrig använt lingarn tidigare, så det blir spännande!! 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Utflykt till Borås!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s