Julie NordDet här är konstverk av Julie Nord, en av mina favoriter som jag upptäckt nyligen!  Det översta konstverket har jag hängande i hallen (såklart en kopia!) och jag blir så glad att se det varje dag!

Det hade vart spännande att kunna göra något i textil (för min del blir det nog att virka) och fånga den känslan som finns i dessa bilder. Jag fick nyss idéer på fler konstnärer som hade vart kul att göra samma grej med!! Oh, vilken grej! De verken kommer en annan dag, nu är jag för trött att leta reda på dom.

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Julie Nord”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s