Sjalen är klar!

 

Sjalen är klar, såhär blev den och jag blev väldigt nöjd faktiskt =) Jag har visserligen en sak kvar att göra, och det är att rätta till kanterna, de blev lite fransiga med den här metoden. Jag tänker mig att jag skall måna en symaskin snart och sy på en fin kant, men så länge använder jag den mest hela tids- kan inte låta bli!

Mönster till sjalen hittar du här! =)

Kram!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s