Söndags inspiration

Jag har börjat bli mer och mer inspirerad av frihandsprojekt! Det mesta jag gör är ju på sätt och vis redan frihand på det viset att jag sällan går efter ett mönster, men jag har alltid en plan. Den planen omfattar ofta färgval, garntyp, form på slutgiltiga projektet och vilket ”stygn” jag skall ha. 

Det hade vart kul att bara börja utan att ha en plan om något och se vad det råkar bli eller vad en kan göra av vad det blev. Till mitt nästa projekt har jag en plan, men ”stygn” valet är fortfarande öppet. Här kommer lite inspiration till den som inte är redo att ta steget ut i det okända och köra på frihand! Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s