har jag blivit prylgalen?Nu de senaste dagarna har jag börjat känna ett ”köpsug” efter en Garnvinda. Det är inget måste att ha, men det hade underlättat mycket för mig som tycker om att köpa garner  som inte är nystade. 

Igår började jag nysta mina garner jag köpt till mitt nästa projekt, efter två garner a’ 300 meter kände jag mig slö i händerna och det var inte så meditativt längre att stå på mina köksstolar och nysta mina garn. Då började jag fantisera om att få sitta i soffan, spänna fast en Garnvinda och nysta i lungn och ro. Hade inte det vart härligt? Jag tror det!:) Såhär ser det ut nu! 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s