Poncho-aktig sjalMitt nästa projekt är igång! Tanken är att detta skall bli en poncho-aktig sjal som jag visade för några inlägg sedan. Saker och ting blir ju nästan aldrig som en tänker sig, varken i det ”riktiga” livet eller i virklivet. Men det är ju bra att tankar och mål i vilket fall som helst! 

Såhär långt är jag kommen och jag känner lite virkkramp, är varken van vid många färger (nu har jag 5) och det känns lite ensidigt, kanske skall dra till med lite improvisation, det kan ju göra projektet mer spännande!! 

Jag tycker samtidigt väldigt mycket om hur färgerna blir tillsammans när jag virkar på detta sättet, jag har helt enkelt en del att ta ställning till! 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s