Frihandsvirkning!

igår var dagen jag vågade börja virka utan att ha en plan på hur resultatet skulle se ut. Jag satte helt enkelt bara igång! 

Jag rekomenderar alla som virkar (eller stickar) att göra det samma! Det var extremt roligt och en lär sig mycket på det också! En lär sig hur det förhåller sig på riktigt, hur olika maskor påverkar varandra, hur mycket en behöver öka för att det skall bli platt och säkert mycket mer som jag inte kommit på än. 

Det här gjorde jag igår, ett första försök!Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s