Nu är det dags för en inspirationboost! 

Det här inspirations inlägget är ganska spretigt, det är kanske så min inspiration känner sig… Det gör den ibland, det kommer dock ofta nått bra ur det:) 



Jag blir alltid taggad av garn! På den här bilden är det så tydligt att en kan göra hur som helst när en färgar, och jag vill komma igång med att färga garn, det har vart en dröm ett bra tag nu! 



Jag märker att jag ofta ramlar in på ”loom knitting” och känner mig extremt taggad på att kolla in det närmre! En kan göra fantastiska kreationer med detta verktyg! Det kanske även är en väg in till stickning, vem vet. 



Smycken av textila material….👌 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s