Bakslag

okej, jag har kanske haft lite övertro till min fria vrikförmåga! Det spontana delarna blev snygga i sig måste jag ändå säga, men de blev inte platta, de liksom krullade ihop sig en del när jag försökte mig på större stycken. 

Nu är allt upprivet igen, dax att testa en ny metod! Jag skall sitta vid ett bord och mäta upp hur jag skall gå vidare under tiden jag virkar, knäna räcker inte till. Om jag lägger det mot ett bord får jag en större helhet och försäkrar mig att jag inte rör till det på andra sidor under tiden. 

En idé är också att göra flera små delar och virka ihop, det hittade jag ändå en metod för mot slutet av detta försöket. Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Bakslag”

    1. Jo, det var lite synd, jag var ju trotts allt rätt nöjd med utseendet. Jag tror inte ens jag tänkte på att blockning var en möjlighet eftersom jag alltid har tvivlat på att det verkligen kan ge en stor effekt… Men nu har jag börjat blocka mina produkter och det är ju verkligen värt att göra det. haha eller hur! jag känner igen den otåligheten!

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s