Fullspeckad studiebesöks-dag! 

Igår hade jag och mina kurskamrater en fantastisk dag i regnet! Dagen startade vi vi på KKV för att köra en reduktionsbränning! det var himla häftigt att se lågorna! Bilderna är inte riktigt representativa, men det är ett försök att visa hur fint det var!

detta är bilder från Bl. a Marie Hallbergs verkstad, vi fick ta oss en rundtur där! Jag skulle ju såklart tagit en övergripande bild på verkstaden, men det glömde jag av. Det var i vilket fall som helt stort och luftigt. Alla konstnärer hade stor och fin arbetsyta!

En av de sista stoppen blev Sintra vid järntorget! Det är en Affär där de säljer konsthantverk. Jag såg så mycket saker jag tyckte om där! Här kommer massa bilder på olika föremål och från olika konstnärer!

Det allra sista stoppet blev en konsthall där Sara Möller har sin utställning just nu! Jag fick bara plats med en bild därifrån, den ger ändå ett litet uns av känslan att vara där. men det är ju så klart inte alls samma sak!! Det var ett vitt och fint rum med många konstföremål! Hela rummet är egentligen tvunget att upplevas, eftersom alla föremål påverkar varandra. Det är en fantastisk utställning! åh vad jag gillade den!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s