Stickningssocial upptäcktsresa avsnitt nr 2.

I förra avsnittet av stickpodden, nr 4 så pratade dem en del om en sida som heter ”sticka mera” jag blev lite nyfiken på vad det kunde vara. Jag kan säga att jag blev allt annat än besviken! Det är ju sidan jag har längtat efter, då kan en ju fråga sig hur det kommer sig att jag inte snubblat över den tidigare, men det kan jag inte svara på…

Det är en fantastiskt bra sida som har bland annat kalender, intervjuer, ”happenings” som de anordnar, gratis mönster, webshop, blogg och event. Jag sitter och bläddrar runt lite medan jag skriver, och hittade på sidan en länk till ”svenska stickpoddar” och inser att listan är låååång! herre guud vad mycket roligt och inspirerande jag har framför mig att lyssna på!
Här länkar jag till startsidan och uppmanar dig som inte vart inne på den sidan att följa länken, du kommer bli glad och nöjd! När jag skulle lägga till den sidan till mina ”bokmärken” på datorn hette den ”din port till stickvärlden” och jag köper det rätt av, det här var en sida jag behövde.
Sticka mera
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s