Naturen i flera nyanser

När jag väl tar mig tiden att titta på naturen kan jag bli himla inspirerad utav den, på så många olika sätt… Den är stark, kraftfull, är en mästare på att komponera färger till unika harmonier och att den liksom klarar sig själv, den är stark. jag kan bli helt upptagen utav träden i en skog, det är så många olika färger och nyanser som passar så bra ihop. det är lime grönt med murrig grön och brunt blandat i det, åh fantastiskt. jag åker förbi en skog varje dag till skolan, har försökt att ta bilder för att kunna visa vad jag tänker, men det blir aldrig några bra bilder tyvärr… jag får hitta ett nytt favoritställe!

Nyss tog jag mig en sväng ner till havet för att samla in lite olika naturmaterial till skolan, jag fastnade vid denna klippan och tänkte på naturens sätt att färgsätta. om en tittar på en klippa så kan den till en början se lite tam ut, en tror att en klippa bara har en färg, men så tittar en närmre och ser alla de olika nyanserna som bildar stenens färg. En sten har flera nyanser. Här nedan kommer tre bilder utav en klippa i Åsa, Tänk dig ett plagg i dessa nyanser, ett plagg totalt inspirerad av naturen, det blir jag inspirerad utav!

  

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s