Ett första stickprojekt till ända! 

Det känns som att det är lite av en historisk dag faktiskt! Jag har för första gången avslutat ett stickprojekt! Kan väl erkänna att jag har startat ett gäng, men blivit då frustrerad under arbetets gång att jag aldrig avslutat något (vad jag kan minnas i alla fall). Den här gången har det vart roligt hela vägen! Det har funnits ett sug att fortsätta hela tiden och jag har faktiskt tänkt på stickningen mycket när jag inte haft möjlighet att sticka och bara längtat hem, så jag kan fortsätta! 

Okej, jag har faktiskt lite av tummarna kvar på mina torgvantar, jag vet nämligen inte riktigt hur jag skall bära mig åt för att plocka upp maskorna vid hålen… Får kolla i min stickbok när jag kommer hem, eller fråga någon. Jac tänker i alla fall se dem som klara och använda dom, och se tummarna som ett tillägg om det kommer något! 

   
 

Visst, de blev lite olika. De är trots allt mina första färdiga objekt!:) 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s