Nytt projekt i startgroparna!

Igår satt jag ett bra tag framför datorn och bara frossade loss bland alla mönster som går att hitta på nätet, det var både virkat och stickat! herre min gud alltså, nu har jag hittat 13 mönster som jag tycker väldigt mycket om, jag skulle kunna tänka mig att hugga tag i allihopa på en gång! jag vet inte riktigt vad som är bäst, att inte veta vad nästa projekt skall bli eller att ha för många att vara taggad på?!

till slut fick priset ändå bestämma, det var nämligen rea på ett garn som passade mycket bra till en av tröjorna, så den fick det bli… tråkigt att pris skall bestämma, men jag var ju tvungen att välja ett mönster, jag är nöjd! jag har beställt garnet från Uppsala, så det blir ju lite frakt tid… under tiden skall jag införskaffa rundstickor i rätt storlek, det kan vara lite bra att mentalt få ladda lite inför det största stickprojektet någonsin. det skall bli jätte roligt!!
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s