Stickpodden, Stickklubben Göteborg och Löpning

Igår efter att jag publicerat mitt inlägg om mitt nästa stickprojekt fick jag en väldigt hjälpsam kommentar av Laila som hade läst mitt inlägg, det betydde väldigt mycket, så tack så mycket! Hon berättade att Drops-mönster inte är helt och hållet pålitliga, det kan vara speciellt skönt för mig som är ny med stickning att veta om detta, då slipper jag genast anklaga mig själv för fel i min stickning när/ om de uppstår. Som jag förstår är det en allmängiltig info som de flesta kan skriva under på, jag hörde nämligen idag när jag lyssnade på stickpodden att de hade flera saker att säga om dessa mönster och varför de var dåliga (avsnitt 30 tror jag det var). Väldigt spännande sammanträffande för övrigt att jag lyssnar på just detta avsnitt efter jag har påbörjat ett sådant mönster, aja jag ger mig på det och gör mitt bästa!

Det är för övrigt synd att det tydligen är så mycket fel på dem mönstrena, de ser ju så fina ut på bilderna, och de är enligt mig bland de lättaste mönstrens att få tag på.
Det var länge sedan jag kände en sådan där påtaglig blyghet… men det gjorde jag idag, jag hade skrivit i min kalender att stickklubben i Göteborg skulle ses idag på ett kafé, och jag tänkte verkligen att jag skulle dit, jag var faktiskt väldigt taggad. Men när det började närma sig så blev jag så blyg tänkte tankar som ”mitt stick projekt jag har nu ser inte så bra ut”, ”tänk om det inte är någon där”, ”oj, nu har klockan redan blivit 19:50, och dom skulle träffas 18 jag kommer säkert alldeles för sent” och det slutade med att jag aldrig gick. Så löjligt av mig, jag brukar inte tänka såhär alls… jag är inte van vid att ha de här tankarna i huvudet och jag tog den enkla utvägen- jag gick inte dit. Istället tog jag en löprunda, vilket var gött, men fasiken, jag tar nya tag till nästa vecka!
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Stickpodden, Stickklubben Göteborg och Löpning”

  1. Gör du ett nytt försök nästa gång. Jag är en sån där som gärna hittar på ursäkter för att slippa gå om jag inte känner en kotte. Har dock märkt att i hantverkssammanhang behöver man inte känna någon innan, man har redan skaparlusten gemensamt. Och aldrig att jag mött en sticknörd som var sur och otrevlig 😊

    Gilla

    1. Haha ja precis, att hitta på ursäkter är ju den lätta utvägen! Det är sant, jag har inte heller mött någon sur och otrevlig sticknörd, men rädslan att slänga sig in i det okända tog över… Tack för de peppande orden, jag skall verkligen försöka ta mig iväg nästa torsdag!:)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s