Storstädning med Stickpauser

Idag är en sådan städ-dag, det är nämligen snart dax för visning på lägenheten. Det hade nog vart lite roligare att städa om vi antingen hade en större lägenhet eller mindre grejer! Nu är det en pers att blötlägga golvet eftersom vi har fioler, gitarrer, en spinnrock och övriga saker i vägen, det finns liksom inte en liten bit på något av våra golv som är lediga… en kan nog säga att vi är liite prylarna trotts allt!  Jag försöker ta lite pauser ibland, och tagga mig själv med att ”när jag är klar med detta golvet, så får jag sticka i en kvart” eller ”efter jag diskat klart är det dax för lunch”. Det bästa sättet att tagga sig själv på.

I kväll är det Stickklubb i Göteborg igen, jag är taggad denna gången på att gå dit, jag vet inte riktigt vart dom skall vara denna gången, men det skall jag ta reda på! Att jag skall gå i kväll taggar mig också att städa på, jag har ju en deadline nu, så jag måste bli klarinnan jag åker dit!
I dagens pauser så har jag gjort en, hmm vet inte riktigt vad jag skall kalla det egentligen… men en typ av ram för mina prover jag fick med mig hem efter växtfärgningskursen. Nu hänger den på väggen, så jag kan njuta av mina prover varje dag när jag kliver upp! (Den hänger nämligen precis vid sängen, så det är bland det första jag ser på morgonen!
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

5 thoughts on “Storstädning med Stickpauser”

    1. Det gick bra!! Jag kom iväg efter en del velande, jag visste ju inte vart stället låg. Men jag tog fram Gps:en och hittade fram! De var väldigt trevliga och jag är superglad att jag åkte dit!!:)

      Gilla

  1. Tyvärr är det dåligt med sånt i den här stan. Det fanns (eller finns) ett på tisdagkvällar men då jobbar jag 😦 Jag körde hantverksträffar i fibromyalgiföreningen under två terminer, nu har jag överlämnat staffetpinnen så får vi se hur det blir till hösten.
    Jag har ”lurat” en kompis att börja sticka så det blir mest att jag träffar henne och andra stickkompisar för stickfika 🙂 Tänk om man kunde lyckas få ihop dem på samma gång till en stickjunta – det hade varit kul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s