Athena och Etsy

Det har faktiskt rullat på här en del i lägenheten, det känns gött att ta igen stickning efter min utflykt till Värmland och Dalarna men samtidigt så laddar jag på och sikar en del för att jag skall jobba på läger hela nästa vecka, och då blir det ju inget stickat. Vi jobbar ju från morgon till kväll med våra deltagare, jag får vara glad om jag alls hinner plocka upp stickningen någon dag.

Min Athena tröja från Drops har jag både hunnit bli klar med, repat upp och börjat om med. Det var en himla bra passform på denna tröjan, jag gillade den skarpt! Men andra saker tyckte jag mindre om, såsom att en av mönsterränderna hamnade precis över brösten och att de andra mönsterränderna såg lite konstigt ut, det såg liksom ut som att de inte hörde hemma där. Nu när jag börjat om helt så tänker jag göra några förändringar och det blir förhoppningsvis förbättringar, nämligen att ta bort den mönsterranden som inte hörde hemma där, och flytta upp den mönsterraden som hamnade på brösten, och lägga till den till. jag vet inte riktigt om det här går att hänga med i… men jag tror det kommer bli snyggt! Sist men inte minst så tänker jag färja om tröjan när jag stickat klart den, jag trivs nog inte i den färgen riktigt, beställde ju garnet från nätet och det blev inte den nyans jag föreställt mig.

  
För några dagar sedan var jag inne och kollade på Etsy och fick plötsligt en sådan där lockande känsla… ”Jag skulle ju också kunna ha ett konto här och sälja lite av det jag gör” tänkte jag. Det kändes så himla galet, lockande och läskigt på samma gång. Jag läste extremt mycket om det och blev mer och mer taggad samtidigt som jag tänkte saker i stil med ”nej, men det här är ju bara för folk som är extremt bra på vad dom gör, jag är inte en av dom”. Men till slut så ställde jag musen på ”skapa ett konto”-Knappen, tittade bort, och tryckte. Jag tänkte väl liksom lite också att det är egentligen ingen som hindrar mig från att göra ett konto, det är mina fördomar om att folk som är bra på det där med stickning kommer ha något emot det, men ni vet, fördomar mot en själv finns oftast bara hos en själv. Jag tog modet och jag tror bara att det kommer komma positiva saker ut ur det, jag har ju redan fått mer energi av det.  Så nu har jag ett konto på Etsy som jag inte har aktiverat fullt ut än, men det finns. Hittills har det fungerat på precis samma sätt för mig som denna bloggen har, jag har blivit taggad av att ha ett konto! Jag har gjort ett pannband som är av egen design och ett par vantar som är simpla och också gjorda direkt från huvudet, det har vart inspirerande att tänka i andra banor om mitt skapande.

   
  

 
Nu skall jag fortsätta på Athena som är en halsringning är så länge!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Athena och Etsy”

  1. Det är med mönster som med recet – något att utgå ifrån för att sedan anpassa efter eget tycke och smak 😊. Lycka till med både Athena och etsy!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s