Lägerstickning

åååh vad jag har sticksug, mest heela tiden. Denna veckan jobbar jag på läger, vilket betyder att jag är i tjänst 24/7, det blir liksom aldrig läge att grotta ner mig i stickningen jag har med mig. Jo, jag har för all del raster, men dom räcker inte till att täcka mitt behov som blivit rätt stort på sista tiden…
Eftersom jag inte har tillgång till en dator nu på några veckor kommer jag inte kunna blogga så mycket som vanligt, men räkna med en fet uppdatering om tre veckor när jag är tillbaka till civilisationen!

Ha det gött och sticka lugnt!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

One thought on “Lägerstickning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s