sökandet efter Sticksuget

Har ni känt känslan att ni vill vilja någonting men för tillfället inte känner så mycket för det. Det känns så konstigt, men jag har en liiiten gnutta av det i mig just nu, jag vill handarbeta, men jag vill att jag skall vilja det mer.

Det är som att jag efter vandringen vant mig vid att det inte finns tillfälle att handarbeta och därför inte kommit in i det igen på samma sätt som jag var när jag åkte. Det är nog det som är grejen faktiskt, när jag åkte hemifrån hade jag många idéer, och höll också på väldigt mycket. Det kreativa födde liksom mer kreativt, sedan tog jag en väldigt plötslig paus och tappade det.
Nu längtar jag tills jag kan få tillbaka det till samma höga grad som jag hade när jag åkte. När jag tar mig tid att sticka tycker jag det är fantastiskt, men just grejen att komma på att jag kan plocka upp det, innan kunde jag inte sitta utan att ha en stickning i händerna. Det kanske är så jag skall göra… reflexmässigt ta upp en stickning när jag sätter mig ner, det kanske skapar mer sug. Jag måste helt enkelt bara komma in i det igen, jag är inte orolig, jag drömmer fortfarande om stickning och har massa idéer, men ni fattar… jag vill vara inne i det till 100% igen.
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

4 thoughts on “sökandet efter Sticksuget”

  1. Ta’t lugnt 😊 Det är med stickningen som så mycket annat – man måste ladda emellanåt. Just nu har du en massa annat på G när du landar igen kommer du att sitta där och sticka utan att du ens tänkt på det 😉

    Gilla

    1. Oj, herre Gud vad jag måste haft mycket i skallen, såg först nu att jag glömt svara på din kommentar. Tack för dina kloka ord, det är så skönt att få dina lugnande kommentarer! Jag har en tendens att göra många saker större än de behöver vara och analyserar mycket… Då är det skönt med en lugn och resonerande röst!😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s