Livet i Umeå

Nu har jag vart i  Umeå i 6 dagar, tiden har gått så fort att jag blev chockad när jag räknade efter. Var enda dag har vart fullspäckad med saker att göra, har det inte vart nollning så har det vart föreläsning eller häng med vänner. Det känns overkligt att vara här samtidigt som det känns kul och lite jobbigt. Jag kom aldrig in på min drömutbildning- 7:e reserv… Det är väl det som gör att det känns lite tråkigt, det var ju min egentliga enda plan. Men så är det och det är bäst att göra något bra av det som blir. Så nu har jag börjat på samhällsvetarlinjen, ibland undrar jag vad jag gör där och ibland känns det väldigt bra. Det är väl så det är. Jag inväntar den morgon då jag vaknar upp och plötsligt känner om det är rätt eller fel. Hittills hänger jag på och försöker att inte känna efter så mycket, det är klart, allt känns väl lite konstigt till en början.
Det har inte blivit en maska stickad sedan jag flyttade hit, men jag tänker mycket på att sticka. Tänker på vad jag vill göra, och det känns som ett bra tecken! =) Till helgen skall jag åka till Stockholm, då skall jag nog ta med stickorna. Fast det jag ser mest fram emot till helgen är så klart att få träffa Anton och käka räkor! jag har märkt att jag är en person som uppskattar god mat väldigt mycket, så fort jag vill fira något så tänker jag på mat. Så när vi hade bestämt att jag skulle komma ner till helgen var mat en av de första sakerna som poppade upp i mitt huvud, ”Vad skall vi käka som känns gött och lite festligt?” och det blev räkor, det har jag vart sugen på rätt länge. Nu längtar jag ännu mer till helgen, och fy vad sugen jag blev på räkor nu när jag skriver om det!!
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

One thought on “Livet i Umeå”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s