Äntligen Fredag!!

Åh vad jag har längtat efter denna dagen! Jag sitter på mitt rum i kollektivet (som fortfarande inte är i ordning trotts en vecka i huset) och lyssnar på Partiet (Ett band) och bara njuter och är nöjd. Det finns mycket att vara nöjd med i dag. Jag ber om ursäkt i förväg att jag radar upp alla saker som är bra på detta sättet, jag tycker själv att det kan vara provocerande om en själv inte är på topp just när en ser det. Ingen har ett perfekt liv, men jag känner ändå att jag vill dela med mig, jag har ju längtat så till denna dagen.

 1. Den första veckan i den nya staden är avklarad (jag tänker mig att den är svårast).
 2. Det finns fina personer i min nollningsgrupp och klass som är fantastiska (skall säga klasser eftersom jag har gått emellan två klasser).
 3. Plugget i sig har gått bra, trotts sena nollnings kvällar=)
 4. Äntligen känner jag vilket av programmet eller kursen som känns bäst (jag kom inte in på mitt drömprogram… så det fick bli en kvick omplanering) Jag skall börja på Textil Interiör 30hp. Ett perfekt val för mig, då kan jag söka om mitt dröm program till våren i stället.
 5. Och det som är mest taggande, om några timmar landar jag i Stockholm och får spendera tid med min favorit!
 6. En sak till som är extremt tagande just nu är också att jag har hittat ”Fårfiolerna” ett studentspelmanslag som spelar svensk folkmusik, jag hängde på dom igår. Herre jisses vilka härliga personer!!

Hopp då är det dax att höja volymen och packa klart! Åh vad helgen kommer bli härlig, killen, räkor och stockholmsvänner!! Jag har dessutom kammat ut dreads och skaffat snelugg!

Bild 2015-09-04 kl. 15.06

Ha det superhärligt i helgen!!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

5 thoughts on “Äntligen Fredag!!”

 1. Önskar dig det samma! Och nu hoppas jag på att vi får höra mer om kursen du ska gå för se textil det är min grej det 😊 Hmmm, måste försöka få tid i väven snarast!

  Gilla

  1. Tack!😊 ja, den kursen kommer ni få höra mycket om!:) haha vad kul! Jag tror kursen kommer bli väldigt rolig! Just vävning är en grej jag aldrig provat på, så det kommer bli ett av de roligaste momenten på kursen tror jag😊

   Gilla

 2. Det är farligt med vävning – man glömmer tid och rum när man är i gång. Som med så mycket annat som man kan snöa in sig på
  Kul att du hittat andra musiker – går inte bara att ha tygludd i hjärnan 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s