Stickningskurs på en dag.

Nu har vi äntligen börjat med stickning i klassen,det kommer tyvärr bara bli en väldigt kort episod… Den är faktiskt redan över, vi har inga fler lärarledda lektioner, däremot mer självstudier. I morgon skall vi få en lektion i virkning, och det är jag minst lika taggad på kan jag säga! Det är äntligen ett ämne som jag känner mig rätt hemma i, så då kan jag slappna av och njuta av våra uppgifter istället för att känna stress..

Det är kanske lite kort med bara en dag, men en får verkligen försöka göra allt för att få ut så mycket som möjligt av dessa lektioner. Vi fick idag prova på olika tekniker med stickningen, och eftersom jag har hållit mig på en rätt grundläggande nivå vad gäller att utforska vad en kan göra med alla olika massor tillsammans har detta varit bra för mig. jag har fått mersmak av den här dagen, jag är inte längre ”rädd” för att prova på att göra mer av maskorna. Men jag tycker inte heller det är fel som jag arbetat hittills, det kan vara snyggt att jobba med simpla metoder och i stället använda färg eller annan typ av dekor.

Nu bär det av igen, filmkväll here i come! =)
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Stickningskurs på en dag.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s