klassmys

Idag hade vi ett typiskt första klassmys, vi hade alla med oss lite olika saker till brunch, oh jäklar vilket kalas det blev! Eftersom vi har ett stort vardagsrum, två soffor och fåtöljer där till var det inget problem för hela klassen att få plats. Vi hade musik i bakgrunden och satt småpratade medan vi höll på med våra respektive virk eller stickprojekt. Jag är så glad att jag bjöd in till detta. Det kändes som att vi behövde det, alla program har ju nollning och där dom kan lära känna varann, men det har en ju inte på samma sätt när en plugga en kurs. Så en kan säga att detta var som starten på vår nollning, jag hoppas vi kan göra det mer!

Sedan hade jag tänkt att gå ut och plocka de sista blåbären jag kunde hitta (ja det finns fortfarande och det är fantastiskt!) men det började ösregna, så det var inte så himla lockande… istället har det blivit en typisk söndag, jag har målat på ett annat projekt i skolan, kollat lite serier och längtat till helgen. Då skall jag till Göteborg på en irländsk festival åååh vad kul det kommer bli, träffa vänner och spela massa!! Som vanligt har jag tänkt på vad en skall käka i Götet jag vill maximera min helg tillsammans med Anton och alla vänner där… så det jag kommer föreslå är sushi, får hoppas att dom är lika taggade på det som jag!
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s