På väg till Göteborg!!

Jaaa! Nu är det äntligen torsdag och jag skall snart åka till Göteborg, inte för att jag har det dåligt eller så under veckorna… ”I´m living the dream” men jag längtar ändå bort. Jag vill hänga med mina nära och kära, jag vill spela med dom och bara ta det lugnt och vara mitt allra bästa jag. Jag har massa fina människor i klassen och de jag bor med är helt fantastiska, men det är ju något annat att umgås med personer en har känt länge, som jag kan vara mig själv på alla nivåer, säga saker jag inte tänkt igenom, klanta till det, ni vet allt det där en kan göra med personer en känner väl, som en kanske inte känner att en kan göra med nya bekantskaper. ååh så skönt att bara få vara, och glida runt  med på saker med personer jag tycker om.

Nästa vecka är det mycket på gång, så det är kanske bra att åka iväg på flera olika sätt, ladda batterierna, och kanske få mer inspiration genom det jag är med om. Vi skall nämligen börja väva och göra iordning vår första riktiga inlämning. Det är lite nervöst det där med inlämningen, vi är nog alla lite nervösa för den… Samtidigt kommer det nog bli kul att fixa med det, det är ju en kreativ inlämning, det är nog momentet ”inlämning” i sig som är pirrigt…
Bild 2015-09-17 kl. 13.49
Ha en bra helg!
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

One thought on “På väg till Göteborg!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s