Tryck

Igår hade vi en sådan där riktigt riktigt rolig lektion, jag kände mig som ett barn som nyss blivit insläppt i en jättestor lekpark! Vi hade vårt intro till tryck, vi skall hålla på med det ett tag och få fram ett mönster via photoshop och för hand. Igår började vi med olika tekniker för hand, först fick vi en genomgång på de olika sätten, sedan var det fri lek! tiden bara gick, lunchen kom, vi åt snabbt och gick tillbaka så fort vi kunde och klockan blev rätt sent.

Vi fick ett varsitt bord att jobba på, det kändes lyxigt att få sin egen stora arbetsyta! Jag var tvungen att ta en bild på mitt tyg jag har på mitt (det har vi ju såklart för säkerhetsskull, så vi inte får färg överallt) det var såå himla fint, och jag blev väldigt inspirerad av det.

 

IMG_3471
Det tog ganska lång tid och det var lite pyssel med allt det här, kul var det som sagt, och här är några bilder på det jag fick gjort=)
 
IMG_3473 IMG_3478
IMG_3488 IMG_3489

 

Eftersom det tog lite tid hann jag inte helt klart med två av mina projekt igår, hoppas det kan bli något av dom, de är lite av det experimentella slaget.
IMG_3492

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

One thought on “Tryck”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s