photoshop-dag

Idag har det vart fotoshop för hela slanten i skolan! Det är helt galet vad lång tid det tar, speciellt om man som jag är en nybörjare med programmet. Till slut lyckades jag ändå göra en mönsterrapport, alltså att bilden jag gjort går att kopiera och sätta bredvid sig själv och att det blir som ett mönster som bara fortsätter.

Jag hade svårt att veta vart jag skulle börja, när jag skulle göra ett mönster i datorn, så jag fotade helt enkelt ett mönster jag hade målat för hand på tyg förra veckan när vi hade ”enkla tryck”- vecka i skolan.
Om en tittar på mönsterrapporten så är det svårt att tänka sig hur det ser ut med helheten, själv tycker jag att själva rapporten ser väldigt brokig ut. Men när en sätter flera bredvid varann blir det en helt annan sak! Såå spännande!

 

 

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “photoshop-dag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s