Högskoleprov och Photoshop

just nu sitter jag mellan högskoleprov i universitetets lokaler och bara väntar på att det skall dra igång igen. Det är bra att det finns, men jag kan tycka att en kan fråga sig hur väl provet egentligen motsvarar de kunskaper som är nödvändiga för högskolestudier och hur väl det mäter lämplighet för högskolestudier. Nej jag är inte bitter, jag tycker tvärtom att det är ganska kul och spännande att skriva… Tänk om jag förbättrar mig! Och har all övning gett resultat?! 
Men… Jag kan ändå inte hjälpa att jag längtar hem till lugn och dit jag kan göra vad jag vill… Jag har redan nu planerat hur jag skall Photoshopa när jag kommer hem, ta en promenad och käka nått gott:) Om jag hinner med att Photoshopa så långt jag tänkt mig så kommer jag visa upp det i kväll! 

To be continued😊🍂🐸

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Högskoleprov och Photoshop”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s