Ravelry, MalinLamm, JanHjort och Bellatrix

Igår gick Jag in på Ravelry på första gången på väldigt länge, jag hade ett klart syfte… att kolla in om det finns några spännande mönster på pannband, det börjar ju bli kallt här uppe nu. Efter ett litet tag så hittade jag ett väldigt fint pannband som jag skulle vilja göra, så det blev lite surfande efter garn också. Efter en liten stund (jag antar att det kändes som mindre tid än det egentligen var) så hade jag beställt ett beige garn, en guldeffekt garn och ett kit till en sjal som heter ”Bellatrix” vad hände egentligen?? Jag är himla nöjd än så länge, hoppas bara att alla garner har samma nyans som det ser ut på bilderna, jag har ju vart med om att beställa garn som visade sig vara olikt det jag hade tänkt mig. Men fy skam den som ger sig 😉 Nu börjar nästa period av stickning, och jag ser fram emot det!!

Idag har varit en väldigt produktiv dag, vi har en del redovisningar i skolan och det är en del jobb med detta. Inför min bildliga redovisning har jag gjort ett par karaktärer som skall i diskussionsform prata om mina projekt, det är så himla mycket roligare än om jag skall skriva om dom i ”Jag form”. Än så länge har jag ingen riktig plan för detta även om det kan låta så, Det är i alla fall tre surrealistiska karaktärer som skall vara mer eller mindre snälla/ objektiva. Jag tror det kan bli kul!

Här är karaktärerna!

bella jan Namnlöst

(Hihi gissa om jag blev inspirerad utav sjalen som hette Bellatrix)

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s