Lyxklick och Turbanpannband

Igår ramlade det in saker i brevlådan från Yll o Tyll! Jag blev lite förvånad över hur snabbt det gick, beställde jag i lördags? eller kanske till och med i söndags? och så är det framme redan på Tisdagen, oh vilken lyx! Denna gången när jag beställde via internet var jag lite mer försiktig med färgvalet än vad jag var sist, och jag blev hur nöjd som helst, det kanske är en strategi jag skall använda mig utav framöver! Vara lite mer försiktig än jag brukar vara…

Här kommer en bild på lyxinköpet.
IMG_3616
Jag tror inte jag insåg när jag beställde det där sjalpaketet vilket himla lyxpaket det var jag knappade hem, det är klart, det var ju inte helt gratis, men jag tyckte ändå inte det var så dyrt som det skulle kunna ha vart. Det jag skulle komma fram till var att det jag klickat hem var tre handfärgade garner av collinette, i två olika sorters fibrer två i Mohair och ett i 100%Ull. Båda är supermjuka och jag längtar tills jag har tid att dra igång med sjalen ”Bellatrix” (klicka på länken), det blir nog inom väldigt snar framtid! Sticksuget känns klart mer påtagligt än på länge!!
Igårkväll när garnet nyss kommit så knåpade jag ihop ett pannband! Här kommer det! =)
IMG_3622
Nu skall här ut och demonstreras mot tillfälliga uppehållstillstånd mitt nya swag(iga?) pannband! =)
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s