Bellatrix och handarbetskväll

Nu har lusten verkligen kommit! jag har inte hunnit skriva här alls om hur det går eller vad jag har för mig, det enda jag gör när jag är hemma (de två senaste dagarna) är att sitta med min stickning i famnen och kolla på något intressant samtidigt, det är himla mysigt, och jag känner verkligen att lusten är tillbaka!

Det svåra jag har framför mig är att om jag blir klar snart med denna ”Bellatrix” sjalen så måste jag ju hitta ett nytt projekt. Kommer jag har råd med detta, efter lyxkitet jag köpte?? Det kan verkligen vara en dyr hobby det här! Får kanske helt enkelt försöka hitta ett lite billigare projekt denna gången!

I kväll kommer några från klassen hem till mig på ”handarbetskväll”, det skall bli så himla mysigt! Det kommer bli pizza och godis, fina människor och handarbete, kan det bli bättre?!
Till detta event har jag lånat hem en vävram från skolan för att försöka lära mig, det kanske är det lite billigare projektet jag skall ha framför mig efter Bellatrix? Eller så är det bara jag som inbillar mig att det är billigare, allt beror ju på vilket material en använder sig utav, såklart!

Trevlig Lördag!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s