Stickpodden, Bellatrix och vävram

Nu har jag lyssnat på ALLA avsnitt av stickpodden! Det är med lite sorg i hjärtat jag berättar detta, det känns som att jag verkligen känner brudarna nu, och vad skall jag istället lyssna på när jag går ut och tar mina promenader?? Är det förresten någon som har ett tips får ni gärna dela med er!

Och om det inte vore nog med att det inte finns några avsnitt kvar i min älskade pod så har jag även stickat klart min ”Bellatrix”! Till en början blev jag väldigt missnöjd, för jag hade råkat maska av för tajt trotts att jag tyckte jag gjorde det väldigt löst. Jag tog tag i att göra om hela sista varvet, så det var bara till att pilla upp mohair- garnet… Det var inte det roligaste jag gjort. Men nu idag så stickade jag klart den, och jag blev nöjd!! Här följer ett gäng väldigt charmiga bilder på FrökenMumrik

    

Till sist så ”maskade” jag även av min vävram! Jag blev faktiskt nöjd med min första väv, nu gäller det bara att hitta något snyggt att hänga upp den med! Det är redan på väg en till faktiskt, varpen är redan på!

  

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Stickpodden, Bellatrix och vävram”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s