Regnig måndag

Idag är en sådan dag där i alla fall jag känner mig lite matt, det regnar ett segt regn som aldrig tycks ta slut, det är grått ute och det är måndag. Jag är inte så bitter som det kanske låter som, men jag känner mig helt klart lite matt. Mitt i allt är jag i starten av en intressant designprocess, det är både energikrävande och spännande, men jag tror jag kommer fram till något som kommer vara roligt.

I min grupp har vi fått en målgrupp tilldelade oss som inte riktigt stämmer överens med min estetiska preferens, men det kommer absolut bli spännande! jag känner att jag antagligen kommer lära mig mycket på detta, då får jag en spännande chans att tänka utanför mina vanliga banor!

Idag är dagen jag skall lämna in min dator på ”lagning” jag har nämligen råkat få lite vätska i den… väldigt lite, och det har vad jag vet inte hänt något med den än… men lika bra att kolla upp det! Så jag vet inte hur det kommer bli med bloggandet nästa vecka, jag brukar inte ha tålamod att göra det från telefonen.

Och i morgon är dagen jag skall ta tag i att göra experiment med marmorering av papper! Jag skall även försöka hinna med att expremintera lite med olika sorters av inslag på väven. Det kommer bli en spännande dag=)

och nu: lite taggande höstbilder=)


  

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s