Dator och vävning

Äntligen har datorn kommit tillbaka till sin ursprungliga plats, det har varit ensamt utan den, och vissa saker har vart jobbiga att fixa utan den. Det är när saker försvinner ur ens liv som en märker hur mycket en är beroende av dom… Nu är inte jag en person som använder datorn extremt mycket som det kanske låter som, men den används ett litet tag nästan varje dag.
När den kom tillbaka så märkte jag till min förvåning att någon har uppdaterat mitt operativsystem utan mitt godkännande. Vissa kanske tycker det är bra att dom fixar och grejer, men jag blev faktiskt irriterad. Det var en vattenskada de skulle fixa, ingenting annat. Jag hade heller ingen backup, vad hade då hänt om alla mina saker hade försvunnit?? Näää, nästa gång skall jag inte ge dom mitt lösenord, ifall dom verkligen inte behöver det.
Igår ägnade jag kvällen åt att kolla serier, dricka lite vin och väva klart min andra väv! Det var en himla trevlig kväll, ibland får en vara sin egna bästa vän och det var faktiskt rätt kul att umgås med mig själv, det händer rätt sällan, men det är väl en relation att jobba på som vilken annan som helst!
Ha en trevlig söndag, och här kommer en bild på min andra väv, även denna skall bli fullbordad med upphängning!
IMG_3820
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

8 thoughts on “Dator och vävning”

    1. Vad kul att höra! Du får med börja skriva Åke, jag vet ju inget om vad du håller på med nu! Eller skaffa Instagram? Ja det hade vart roligt! Snart skall jag till Konstfack och kolla in vad Bella gör nu, det kommer bli extremt roligt!:)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s