stickkurs på YlloTyll

Nu några dagar senare är jag redo att skriva om stickkursen jag var på i söndags, nää skämt å sido, jag har varit såå trött efter min tågresa upp hit så jag har inte ens tänkt på att skriva om den. Det var för det första en rätt dålig ide att åka tåg sent på kvällen, eftersom jag hade gått upp tidigt på morgonen så skulle det vara gött att få sova tidigt med. Och sedan som ni alla redan vet är ju tågen aldrig i tid… det blev helt enkelt en väldigt sen kväll, dåligt med sömn och så var jag framme i Umeå vid 06:40.. typ. Jag har helt enkelt vart rätt död.

Men nu till det roliga, kursen var bra, det var roligt att få sitta en hel dag med andra som tycker att stickning är lika kul som jag! Jag lärde mig en av teknikerna, men den andra där en skulle hålla de två trådarna i olika händer fick jag inte riktigt till. Det kanske bara är jag som är sjukligt nördig, men jag hade förväntat mig mer ”teori” och mer bakrund till denna typ av stickning. Vi fick en liten intro till vart folk traditionellt har stickat flerfärgstickning men mycket mer var det inte om det, istället fick vi ett mönster och satte igång! Så fick vi genomgångar och hjälp när vi fastnade.
såhär långt har jag hunnit komma med min handledsvärmare!
IMG_3878
Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s