Flerfärgsstickade Muddar

Igår hade jag en sådan där mysig hemmakväll, jag käkade vårrullar, drack en god öl (lite julmust) och stickade. Tiden gick och jag hann kolla på två filmer, jag kunde ju inte sluta sticka sådär, mitt i! Så efter några timmar så var min andra mudd klar! Det kändes helt galet eftersom den första hade tagit så himla mycket längre tid, men nu flöt det på och plötsligt vart det bara avslut kvar.

Nu ligger dom på blockning, jag hoppas de töjer sig lite, jag stickade lite väl hårt på vissa ställen… Även om de inte blev helt perfekta, och att en ser att jag stickat fel på vissa ställen blev jag nöjd! Nu känner jag mig taggad på att göra ett eget mönster att sticka!

  

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s