Nytt Projekt!

Just nu är det en väldigt spännande tid! Det är nämligen dax för ett nytt projekt i skolan, i och för sig har vi vart igång en vecka nu… Men det är först nu som det roliga drar igång på riktigt, det är nämligen dax för experiment!

Hela dagen har ägnats åt de experiment som jag har skrivit ner fram tills nu, så det har vart fullt up kan jag äska, och fyyy så spännande det är! Jag har fått välja ut en egen målgrupp, och det blev en vän som heter Simon. Jag känner att jag redan har lärt mig av det, det är en sak att göra saker som en själv tycker är fint och sådär, en vet ju vilka färger en själv tycker om och så vidare. Men att få jobba mot andra premisser!

Här kommer en avslöjande bild på vad det kan bli, jag vet inte vad det kommer bli själv än, men grymt kommer det bli 😉

  
 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s