Tänka på annat-dag.

Dagen igår kändes väldigt kort och väldigt lång på samma gång. Jag jobbade oavbrutet med mitt nya projekt, tog en kort paus för att äta, sen var jag på det igen. Tills jag mötte på ett litet hinder, sedan var ingenting kul längre, det kan nog bero på att jag jobbade från 10-19 utan att tänka på något annat och var helt enkelt slut i huvudet. Jag jobbade snabbt och effektivt hela iden, det var som att jag gick in i en vägg.

Så idag har jag ägnat mig åt andra saker, så jag kan rensa huvudet och komma tillbaka till arbetet med lite friskare tankar. Det känns alltid bra att ta en dag ledigt ibland för att kunna ägna sig åt eftertanke, så en inte låser in sig i ett hörn och bara gör saker av rena vanan.

Såå det jag har ägnat dagen åt hittills är att laga min tand som jag av misstag bet sönder för en vecka sedan, sedan så gick jag och bokade tid för klippning, och fick tid en timma senare. Jag var väldigt nervös när jag gick där och väntade inne i stan, jag har aldrig varit hos frisör tidigare (min mor är frisör, så jag har alltid blivit klippt hemma) så det här var ju helt klart en ny erfarenhet! Det var en praktikant som skulle klippa mig, han var himla härlig och gjorde ett väldigt bra jobb! jag kände mig lyssnad på och han tog lite hjälp av de andra proffsen där, så det blev som en dialog, himla härligt!  Jag gillar salongen med, det var en miljövänlig salong och dom hade lite saker där som dom sålde som var eko-reko=)

När jag kom hem tog jag äntligen tag i ett projekt som har fått ligga lite för länge och vänta, nämligen en halsduk som jag fått på beställning. Nu är den klar och ligger på blockning, vilket känns väldigt skönt. Kanske är det äntligen dax att börja sticka på koftan jag har köpt garn till? Köpte nämligen ett mönster till när jag var på YlloTyll, men jag har sett att Dödergök har gjort ett annat mönster som skall gå att anpassa till alla olika garntyper och storlekar… Det är jag himla sugen på det med.

Såhär blev frillan😊

   


Och såhär rädd var jag innan…  

  

Det här är ett senare projekt, tyckte det var häftigt med effekten den oregelbundna klippningen ger.

  
  

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

3 thoughts on “Tänka på annat-dag.”

  1. Det är viktigt att få rensa hjärnan emellanåt. Din klippning blev bra men den du visade bild på, den ojämna, fick mig att känna mig gammal 😄 Tyckte det såg ut som frisören inte varit nykter…

    Gilla

      1. Jo, det är ju så en gång för alla att tycke och smak är olika och det är ju det som gör umgänget med andra intressant 😊. Jag tyckte du passade väldigt bra i luggen du klippte däremot. Den var jämn o fin 😉

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s