Skissande

Sedan lediga dag har jag jobbat nästan oavbrutet med mitt projekt känns det som, jag har till och med vaknat mitt i natten med ”de mest briljanta” idéerna. När jag vaknat har de kanske inte känts lika briljanta, mest för att de har varit väldigt svåra att genomföra. Men det går frammåt, och det är ju skönt det i söka fall! Idag satt jag och killen med varsitt projekt och varsin dator vid köksbordet nästan hela dan, mycket mysigt! 

  
Kanske inte den bästa av bilder… 😊 nu har jag bestämt mig för att påbörja den riktiga produkten, så får jag se vart det leder, det är ju svårt att planera in i minsta detalj… Och bakgrunden vet jag hur jag vill ha den. Det kommer nog kännas skönt att komma igång på riktigt! 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

One thought on “Skissande”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s