Alice i underlandet projekt!

Arbetet har äntligen kommit igång på riktigt! Jag tjuvstartade lite igår visserligen, men jag hann inte komma så långt då… det där med broderi tar mycket längre tid än vad en kan tro! Men roligt är det, en kan använda sig av så många dimensioner när en maskinbroderar. Jag skulle inte säga att jag använder maskinen på ett traditionellt vis (vad det nu är) jag är väldigt inspirerad utav en konstnär som heter Annlis Krüger, som också är från Halmstad, jag tror jag skall skriva ett helt inlägg om henne faktiskt, det är hon värd!

Här kommer en länk till hennes hemsida för den nyfikne! Klicka här!

Såhär långt har jag kommit hittills, det är starten på på en (vad jag hoppas kommer bli) en spännande alice i underlandet inspirerad bakgrund.

   

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s