Stickmys!

Igår blev det en sådan där härlig hemmakväll igen med stickning och en bra film! åh vad det är härliga kvällar! jag har skissat lite på ett mönster till ett par torgvantar, så detta fick helt enkelt bli ett test, för att se om mönstret funkade bra eller inte. Jag kan redan nu säga att det kommer bli några förändringar till version 2.0. Men tusan vad roligt det är att se någonting egendesignat växa fram.

Tidigare har jag mest gjort mönster till virkade saker, och mest gjort små förändringar till stickat,  eftersom det är enklare att göra ändringar under tiden medan en virkar så har jag inte riktigt känt behovet av att skissa. Men nu när jag skulle göra ett eget till stickat så blev det skiss och hela köret! Åh vad roligt det var att se dom växa fram! Nu ligger de på blockning, så det kommer med stor sannolikhet komma en till bild när de torkat.

  
 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s