vardag

Idag var egentligen som vilken dag som helst, vaknade upp, tog en långsam och härlig frukost tillsammans med julkalendern och drog sedan till skolan. Jag jobbar nu intensivt i photoshop för att få till ett bra mönster till ett tryck jag skall göra senare, det är ett extra stressmoment till det hela, nämligen att jag åker till Halmstad på söndag. Jag kan säga som så att jag jobbar bra av egen drivkraft, men får jag ett ångestpåslag som jag inte kan styra blir det trögt och jobbigt. Allt har väl egentligen gått helt ok, jag gillar att jobba med photoshop, vi brukar vara vänner, jag och programmet. Men idag hade vi ett litet bråk, vi ville helt enkelt inte samma sak. En sak som lös upp tillvaron något enorm mycket var att jag hittat en podcast som heter ”en pod om slöjd”.

Det var en vän till mig som skrev till mig på instagram igår kväll att det kommer bli ett slöjdläger i Göteborg till sommaren och länkade till ”Slöjdpoddensara”. Jag gick in och kollade på hennes bilder och hon gör massa roliga saker, kolla in henne! Det är i alla fall hon och en vän till henne som håller i podden, och dom är fantastiska! Dom håller sig till att prata om slöjd, drar in lite från vardagen och är i allmänhet väldigt härliga personer att lyssna till.

Så där satt jag, framför datorn och lyssnade på härliga tjejer och fikade på kaffe och russin hela dagen.

Jag har helt och hållet glömt bort att skriva om att jag har skaffat mig ett instagramkonto som också heter ”Garnmumriken” så, om du inte får nog av mig så följ mig där också!

Här är tjejerna som poddar loss om slöjd!

  

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s