Helgspyssel! 

Nu efter att ha jobbat oavbrutet med ett skolprojekt i 3veckor (jag kommer snart visa upp resultatet! ) så kände jag att det var dax att ta tag lite stickning! Jag har längtat efter att få jobba med andra projekt och inte minst projekt som går snabbt att göra! Det är härligt att göra både stora och små projekt, och det är ju som med allt annat, gör en det ena längtar en efter det andra.

De här två handledsvärmarna knåpade jag ihop i går kväll / natt och idag. Nu skall de med till Halmstad där det skall fästas trådar och blockas. Kanske hinner jag knåpa ihop något mer på flyget😊

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

3 thoughts on “Helgspyssel! ”

    1. Nu är jag äntligen framme! Det var en lång resa, jag blir alltid rastlös. Men jag hade turen att hamna bredvid en lite äldre dam och en grabb i min ålder, vi snackade hela resan och hade väldigt trevligt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s