Godjul!

Jag har ingen speciell julkänsla idag faktiskt, har ju trots allt redan firat jul en gång i år. Det blir så när en inte kan dela på sig denna ”viktiga”dag. 

Det jag uppskattar mest med julen detta år är att få komma ner till södra Sverige och att få träffa gamla Goa vänner❤️ 

Jag uppskattar även ledigheten (trotts att det inte är riktig ledighet för mig, har ju fortfarande massa saker som måste bli klara över denna period) jag tar mig tiden att sticka på efterlängtade saker som inte är skolrellaterade. Och jag har även tagit mig tiden att sy en T-shirt! Det var inte en svår modell, och min mor hjälpte mig lite grann (jag fick låns hennes overlook maskin, som jag inte sytt på tidigare) och jag blev såå nöjd! Här kommer en bild😊

  
Kram och god jul! 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s