Kofttankar

Har märkt att jag lätt tappar vanor både roliga och mindre roliga när det blir ledighet. Det är säkert inget ovanligt… men det jag saknar mest i vardagen just nu är att blogga. Det är nog inte alls konstigt att det hamnar vid sidan om just nu om jag tänker efter, jag bor hos vänner och familj, och kommer göra hela lovet. Då är det i alla fall för mig svårt att ta mig tiden till saker som att blogga. Just under tiden jag gör det är jag ju inte så social och så vidare.

Jag har tidigare berättat om att jag är så himla taggad på att sticka mig en kofta, och det är jag fortfarande! Jag har alla saker redo, nyinköpt garn, införskaffat 3,5 tippar och gjort mig en provlapp. Men det har tagit lång tid att komma till detta stadium där jag är nu, det känns nästan som att universum inte vill att jag skall göra detta, det mesta har nämligen gått fel hittills. Har jag inte glömt garn hemma när jag åkt iväg för att ha en stickdag, så har jag glömt mönstret. Mitt senaste misstag var att glömma min fördigblockade provlapp hos mina föräldrar, och den kommer jag inte se förens jag är tillbaka i umeå V2…

nåja, den kommer bli av förr eller senare! Ha en riktigt trevlig nyårsafton! =)

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

3 thoughts on “Kofttankar”

    1. haha jag känner igen det där med att ha planer och tankar på vad en skall göra, men som aldrig blir av… men jag hoppas och tror ändå att det skall bli någonting av den här tanken! vi får väl se 😉 tack så mycket! ”slagordet” på nyårsfesten inför 2016 var ”det kommer ordna sig” och jag tror och hoppas på det =) Hoppas du hade en bra kväll och att din katt inte blev alltför rädd! Gott nytt 2016!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s