Nytt år och nytt ”slagord”

Jahopp då var det nytt år igen! Hoppas ni alla där ute får ett riktigt härligt år och att det förra åtminstone slutade bra! haha vad jag låter bitter… det är jag inte =)

Igår var jag på en härlig nyårsfest som började redan vid 17, och slutade ganska exakt 12 timmar senare i en soffa där vi låg huller om buller och halvsov glada och trötta. Det var en sådan härlig nyårsfest där vi var ett gäng som startade med middag, sedan droppade det in ett litet gäng till, vi gick ut för att titta på fyrverkerierna (efter ett tag gick vi in igen eftersom några galningar alternativt för unga personer hade börjat smälla raketer som inte landade planerat, och det var faktiskt riktigt obehagligt). Det blev dans, prat, skratt och det nya slagordet inför 2016 blev ”det kommer lösa sig”. Jag känner verkligen att det blev ett passande och bra slagord, inte pretto som är omöjligt att leva upp till eller något som en skall börja göra eller inte göra, utan en lugnande och avslappnande mening.

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s