Slutet på lovet och Ravelry

Nu är min tid i södra sverige snart över för denna gången, och det är med blandade känslor, visst skall det blir skönt att komma hem igen och få sova i mitt eget rum och komma hem till mitt eget. Men det skall också bli otroligt tråkigt att lämna alla fina människor som bor här nere och inte minst kommer det bli tradigt att lämna pojkvännen här.

Idag har jag tagit tag i att uppdatera min ravelry sida, jag tycker om Ravery väldigt mycket, men har inte hängt där på rätt länge och jag har glidit efter vad gäller att uppdatera mina projekt mm. Men nu är jag på gång med det och det känns bra, för visst är det roligare att hänga på en sida om en känner att den är uppdaterad så att alltid stämmer?

På stickfronten står det rätt stilla än så länge, i morgon när jag kommer hem igen skall jag förhoppningsvis hinna gå inom posten och plocka ut mitt paket som innehåller provlapp och andra goa saker, så kan jag komma igång snart!!

Det jag faktiskt har stickat lite grann på de senaste dagarna är en tubhalsduk som kommer bli ganska lik den jag stickade till en vän i höst. Det blev nämligen lite garn kvar, och jag kände att jag var tvungen att göra något med det eftersom jag ägnade så mycket tid åt att handfärga det. Men det som tagit allra mest tid nu mot slutet av lovet är en rapport jag skall skicka in till skolan snart. Jag har suttit hela dagar på Biblioteket för att få tillgång till olika böcker. Nu börjar det närma sig ett slut, och det är jag tacksam för!

 

 

ha det fint!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s